КАЛЪФИ ЗА ДИВАНИ

300,00 лв.

Предлагаме ви изработка на цялостни и частични калъфи за дивани, калъфи за фотьойли, столове, ъглови гарнитури, двуместни и триместни дивани и т.н. Предимството на по поръчка изработените калъфи пред готовите калъфи за дивани е, че максимално ще паснат на размерите на дивана и наличието на калъф ще е почти незабележимо.

Калъфите се изработват индивидуално за всеки диван, не предлагаме готови калъфи за дивани. Цените за готов изработен калъф с вкл. плат се определят от размерите на дивана, дамаската и сложността и варират между 200 и 450 лв. Цените на дамаските варират между 12 и 35 лв. 

 


ПРИМЕР:
Калъфът за бежовия диван от основната снимка е от 3 части - един калъф за страниците, за всяко седало и възглавниците са обвити с правоъгълно парче, прикачено с велкро и ластик.
Цената на калъфа за сивия диван е 360 лв.

 

Характеристики
Етикети
калъфи за дивани, калъфи за канапета, калъфи за фотьойли, калъфи за столове, калъфи за градинска мебел, калъфи за възглавници, kalufi za divani, kalyfi za divani
Обща информация

За проверка на наличност на даден продукт, за повече информация или поръчка се свържете с нас на посочените телефони за връзка тук

Поради Covid-19 доставката на дамаски от колекция Davis отнема +/- 5 работни дни към посочените 10 работни дни!

Подобни продукти

Каталог пердета / дамаски DUCK

Със специално тефлонирано покритие, непозволяващо намокряне и задържане на петна. Подходящи както за дамаски, така и за завеси, шалтета, щори и покривки.

Към колекцията

Каталог дамаски DAVIS

Колекция от висококачествени водоустойчиви и леснопочистващи дамаски. Космите от кучето вече няма да повод за тревога.

Към колекцията