КАЛЪФИ ЗА ДИВАНИ

200,00 лв.

Предлагаме ви изработка на цялостни и частични калъфи за дивани, калъфи за фотьойли, столове, ъглови гарнитури, двуместни и триместни дивани и т.н. Предимството на по поръчка изработените калъфи пред готовите калъфи за дивани е, че максимално ще паснат на размерите на дивана и наличието на калъф ще е почти незабележимо.

Как процедираме:

Изпращате ни запитване със снимка на вашата мебел - диван, фотьойл, стол и т.н., и към снимката описвате груби размери на мебелта.

Изпращаме ви оферта за изработка, която съдържа необходим метраж, цена за изработка, време за изпълнение и схема на вашата мебел, на която ще трябва да попълните вече точно взетите размери и размерите на определени детайли. В случай, че диванът ви вече има калъфи, с радост бихме желали да ни ги изпратите. По този начин ще улесните изработката и поръчката ви ще е готова по-бързо.

  • Няма значение дали сте от гр. Варна или друг град, калъфи може да изработим за всяка точка на България.
  • Калъфите се изработват по индивидуални размери, което обяснява и цената за изработка.
  • Цените варират между 200 – 450 лв, като се повлияват от сложността на мебелта, необходимия метраж на плат и тип на калъф. Може да се изработи само частичен калъф (например само седало, облегални възглавници, подлакътници) или цялостен калъф.
  • Цените на дамаските варират между 14 и 30 лв, обикновено необходимия метраж започва от 10 л.м. Примерна цена за текстил – 10 метра Х дамаска от 17 лв за л.м. = 170 лв - към тази цена се добавя цената за шев и допълнителните консумативи.
Характеристики
Етикети
калъфи за дивани, калъфи за канапета, калъфи за фотьойли, калъфи за столове, калъфи за градинска мебел, калъфи за възглавници, kalufi za divani, kalyfi za divani
Обща информация

В случай, че поръчате артикул, чиято наличност е изчерпана, ще ви уведомим на посочения от вас Email или на тел. номер.

Доставка

Доставката на всички артикули (дамаски, пердета, готови изделия) ще се извърши в рамките на 3-6 работни дни!

При индивидуална изработка на артикули доставката ще се извърши в рамките на 5-10 работни дни!

Поради Covid-19 доставката на дамаски от колекция Davis отнема +/- 5 работни дни към посочените 10 работни дни!

Цената за доставката е за сметка на клиента!

Подобни продукти

Каталог пердета / дамаски DUCK

Със специално тефлонирано покритие, непозволяващо намокряне и задържане на петна. Подходящи както за дамаски, така и за завеси, шалтета, щори и покривки.

Към колекцията

Каталог дамаски Davis

Колекция от висококачествени водоустойчиви и леснопочистващи дамаски

Към колекцията
'; var disqus_config = function () { this.language = "bg"; }; $('[data-product-properties-after]').append(''); (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();