Калъфи за дивани и предимствата им

Калъфи за дивани и предимствата им
19 февруари 2020

Искаш да смениш атмосферата на стаята без да заменяш мебелите или си харесваш дивана, но котката го е надрала и не желаеш за закупиш нов? Каквато и да е причината ние имаме решението. Предлагаме ви изработка на цялостни и частични калъфи за дивани, калъфи за фотьойли, столове, ъглови гарнитури, двуместни и триместни дивани и т.н. Предимството на по поръчка изработените калъфи пред готовите калъфи за мебели е, че максимално ще паснат на размерите на дивана и наличието на калъф ще е почти незабележимо. А ако все още се чудите, защо да изберете калъфа пред претапицирането на дивана или подмяната му  - ето няколко положителни страни:

  • Подходящ е за семейства с малки деца – може би едно от най-големите му предимства. Всички знаем колко много обичат да си рисуват децата или да си похапват шоколад на дивана. Когато изцапат новия диван, вместо да се ядосвате, лесно и бързо сваляте калъфа на дивана, пускате го в пералнята и отново всички са щастливи.
  • Лесно поставяне и поддръжка – със сигурност поставянето отнема между 3-5 минути, дори и дете би се справило с лекота. А за поддръжката – сваляте и слагате в пералнята.
  • Предпазва новата мека мебел – имате нов кухненски ъгъл, но гостите без да искат разсипват сок върху него. За съжаление никой не е застрахован срещу това и вместо да се вайкате и ядосвате, за 2 часа сте изпрали калъфа. Калъфите за дивани се почистват много по-лесно от дамаската на дивана.
  • Преобразяват мебелите – ако ви е писнал интериора в хола и искате малко да го освежите, калъфите за мебели са много добро решение. С калъфите за дивани може да сменяте визията на мебелите си всеки път, когато ви хрумне.

Ние от Дежароса Хоум предлагаме професионална изработка на калъфи, които могат да се изработят от богата гама от цветове и материи. Може да се консултирате с нашия екип от професионалисти с дългогодишен опит по всяко време на посочения телефон и имейл за връзка.

7 особености на римските щори

Защо да избера римските щори пред пердета? Хмм, бихме казали, че и двата варианта са много добри, но този път в статията ще се спрем на римските щори и накратко ще обясним тяхната специфика.

прочети още

Идеи за малко жилище

Ако сте от хората с малък апартамент със сигурност знаете важността на светлите цветове. Те отразяват светлината и в резултат на това обемът на стаята визуално се променя. На кратко ще ви дадем няколко насоки при избора на тоналност, тип декоративна мазилка и поддръжка.

прочети още

Само не и това! 5те No-Gos в хола.

Коя е любимата ти стая вкъщи? Нашата със сигурност е всекидневната. Във всеки случай тя си остава класическото място, където удобно можеш да се излегнеш на дивана, гледайки Netflix или с някоя интересна книжка. За да се чувстваш на 100 % компфортно е важно да избереш подходящи мебели. Но това не е толкова лесно, колкото може би си мислиш. Със сигурност има няколко NO-GOS, които е добре да избягваш при панирането на интериора. Някои от тях ще изброим тук:  

прочети още

Стилни идеи за малка баня

Когато става въпрос за малкa баня, подбирането на подходящите мебели за съхранение може да изглежда като невъзможен подвиг.  Проучване сочи, че средностатистическият човек използва между 9 и 15 продукта за лична хигиена всеки ден, а да не говорим за кърпите, почистващите препарати и другите обемести предмети, които често намират място в банята. Всичко това може да удвоим по 2 и повече,  когато споделяте домакинството с партньор или имате семейство.

прочети още