Коледни текстили и изделия

Открийте вълнуваща колекция от коледни текстили и артикули! Разнообразие от: коледни възглавници, тишлайфери, покривки! Направете вашия дом още по-специален за предстоящите празници!

Интериорни дамаски

Разнообразие от цветове и плътности. Лесни за почистване, меки на допир, петноустойчиви (easy clean и soft touch), водоустойчиви. Принт, жакард, велур, плюш. Висока, средна, ниска устойчивост на триене.

Платове за пердета и завеси

От тънки пердета до плътни блекаут завеси. За всяко едно помещение - спалня, хол, кухня, детска, хотел, бар, ресторант. Разнообразни десени - изчистени, на цветя, фигури, животни, коли, пеперуди, миниони и др. 

Възглавници за градинска мебел по ваш размер

 Подходящи за пейки, палети, люлки, столове, портманта и др. Ушиване във всякакви форми - квадрат, трапец, правоъгълни, цилиндър. Избор от над 40 цветове и текстури. 

Калъфи за дивани по поръчка

Изработка по индивидаулни размери на дивана, фотьойла. Доставка за цяла България. 

Дамаски за домове с домашни любимци

Проектирани с оглед на комфорта и удобството както за домакинства с котки и кучета, така и за домове без домашни любимци.

Към каталога

Възглавници за портманта, градински мебели, 

Възглавници за портманта, пейки, люлки, палети, столове и други. Изработка по ваш размер в стандартни и нестандартни форми. 

Разгледайте тук

Пердета и завеси

Богат асортимент от цветове, десени и плътности за всяко помещение. От тънко воали до плътни блекаут завеси.

Към каталозите с пердета и завеси

Дамаски

Потопете се в текстилния свят с нашите висококачествени дамаски - жакард, шенил, туйд, принт и още много!

Към каталога

Популярни Продукти

Каталог дамаски Ronita

Разнообразие от висококачествени дамаски за дивани, столове, възглавници на достъпни цени.

Към колекцията

Каталог дамаски Davis

Колекция от висококачествени водоустойчиви и леснопочистващи дамаски

Към колекцията

ПЕРДЕТА - ЗА ВАШИЯ ДОМ, ДАМАСКИ - ЗА ВАШИТЕ МЕБЕЛИ

В Дежароса ще откриете цялостни текстилни решения за вашия дом! Ние сме семеен бизнес с дългогодишен опит в бранша! Ще ви помогнем при избора на пердета, завеси, дамаски.

 

Предлагаме платове за тенти, изкуствена кожа, водоустойчиви дамаски, подходящи за възглавници за градинска мебел, възглавници за пейки, палети и др. Освен това при нас ще откриете разнообразие от пердета за кухня, пердета за спалня, хол. Предлагаме от тънки пердета до плътни завеси блекаут. Ще останете очаровани от разнообразните ни десени - от изчистени до пердета на цветя, фигури, животни.

 

Нашето шивашко ателие ви предлага ушиване на пердета, тенти, платна за перголи, чадъри, щори, калъфи за дивани, столове, възглавници за пейки, тапициране на мебели и др.

 

Статии