ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРАДИНА, ПОРТМАНТО

ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРАДИНА, ПОРТМАНТО

Подреди по
Филтри
Тип дамаска
Размер
Цвят
Десен
Цена
Приложи

ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРАДИНА, ПОРТМАНТО

Нашите градински възглавници успешно ще предадат още по-стилен вид на вашата мебел! Погрижете се за вашето удобство!

 

Предлагаме ви изработка на:

  • възглавници за градински мебел
  • възглавници за пейки
  • възглавници за палети, люлки, столове
  • кафенета и ресторанти
  • калъфи за възглавници без дунапрен

 

с дамаски за външна употреба с UV защита, водоотблъскващи, петноустойчиви, интериорни дамаски.

 

Предимства и допълнителна информация:

 

Калъфи с цип: Всяка една възглавница е с цип, което позволява свалянето на калъфа за пране.

 

Разнообразие от дамаски: Калъфите могат да се изработят с всяка една дамаска, която предлагаме на сайта ни, няма значение дали е интериорна или екстериорна. Ако сте предвидили възглавниците за навън, то ви препоръчваме да изберете дамаска с УВ защита за външни условия, за да удължите максимално живота на текстила. Повечето от платовете са водонепропускливи, което не поволява на течности да преминат към пълнежа.

 

Пълнеж: Предлагаме 3 типа пълнеж - дунапрен, дреп и пух, иглонабита вата. Често избирана комбинация са седални възглавници от дунапрен и облегални от пух и дреп. Предлагаме дунапрен с височина 2,3,4,5,6,8,10,12. При по-голяма височина предлагаме дунапрен от две части.

 

Ушиване по размер: Предлагаме ви ушиване по индивидуални размери и форми. За нас няма значение дали искате квадратни, правоъгълни, трапец или кръг - ще се справим с всичко. Възможност за изработка с всякакви размери.

 

Посока на плата: Когато избирате дамаска за направата на възглавници, имайте предвид, че ако дължината им надвишава ширината на плата (в повечето случаи е 140 см), то посоката на плата ще трябва да се завърти наобратно. Това ви засяга само когато изберете текстил с фигури, цветя и др., който не е едноцветен.

 

Декорации: С декоративна цел може да поставим борд или фитил. Бордът представлява декоративен шев, който оформя височината на дунапрена. Фитила е флазелин обвит в плат, който се поставя по ръбовете на възглавницата с декоративна цел. Всички възглавници, изработени с фитил, са автоматично и с борд (не е необходимо допълнително заплащане за борд, само за фитил). Постяването на фитил е подходящо за възглавници с височина на дунапрена над 5 см!

 

Връзки: Ако сте предвидили възглавниците ви за пейка, няма проблем да им зашием връзки. Уточнете при запитването, че желаете поставянето им, както и тяхния брой и разположение.

 

Време за изработка: зависи от размерите и броя на поръчаните възглавници, като стандартно варира между 10-14 работни дни. 

По-големи и обемни пратки няма проблем да изпратим до желания адрес като палетна пратка със Спиди или Еконт. Изпращаме пратки до цяла България - София, Пловдив, Бургас, Варна и всички по-малки градове и села.

 
Цени за изработка: зависят от размерите на възглавниците и височината на дунапрена. Може да разгледате размери и цени тук като въведете желаните стойности.
 
 
 
За поръчки с индивидуални размери се свържете с нас на посочения имейл dejarosa@abv.bg !
 
Възжможна изработка на калъфи за възглавници по размери без вкл. дунапрен.

Каталог пердета / дамаски DUCK

Със специално тефлонирано покритие, непозволяващо намокряне и задържане на петна. Подходящи както за дамаски, така и за завеси, шалтета, щори и покривки.

Към колекцията

Каталог дамаски Davis

Колекция от висококачествени водоустойчиви и леснопочистващи дамаски

Към колекцията