ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРАДИНА, ПОРТМАНТО

ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРАДИНА, ПОРТМАНТО

Подреди по
Филтри
Вид артикул
Тип дамаска
Размер
Цвят
Десен
Цена
Приложи

ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРАДИНА, ПОРТМАНТО

Нашите градински възглавници успешно ще предадат още по-стилен вид на вашата мебел! Погрижете се за вашето удобство!

 

Предлагаме ви изработка на:

  • възглавници за градински мебел
  • възглавници за пейки
  • възглавници за палети, люлки, столове
  • кафенета и ресторанти
  • калъфи за възглавници без дунапрен

 

с дамаски за външна употреба с UV защита, водоотблъскващи, петноустойчиви, интериорни дамаски.

 

Предимства и допълнителна информация:

 

Калъфи с цип: Всяка една възглавница е с цип, което позволява свалянето на калъфа за пране.

 

Разнообразие от дамаски: Калъфите могат да се изработят с всяка една дамаска, която предлагаме на сайта ни, няма значение дали е интериорна или екстериорна. Ако сте предвидили възглавниците за навън, то ви препоръчваме да изберете дамаска с УВ защита за външни условия, за да удължите максимално живота на текстила. Повечето от платовете са водонепропускливи, което не поволява на течности да преминат към пълнежа.

 

Пълнеж: Предлагаме 3 типа пълнеж - дунапрен, дреп и пух, иглонабита вата. Често избирана комбинация са седални възглавници от дунапрен и облегални от пух и дреп. Предлагаме дунапрен с височина 2,3,4,5,6,8,10,12. При по-голяма височина предлагаме дунапрен от две части.

 

Ушиване по размер: Предлагаме ви ушиване по индивидуални размери и форми. За нас няма значение дали искате квадратни, правоъгълни, трапец или кръг - ще се справим с всичко. Възможност за изработка с всякакви размери.

 

Посока на плата: Когато избирате дамаска за направата на възглавници, имайте предвид, че ако дължината им надвишава ширината на плата (в повечето случаи е 140 см), то посоката на плата ще трябва да се завърти наобратно. Това ви засяга само когато изберете текстил с фигури, цветя и др., който не е едноцветен.

 

Декорации: С декоративна цел може да поставим борд или фитил. Бордът представлява декоративен шев, който оформя височината на дунапрена. Фитила е флазелин обвит в плат, който се поставя по ръбовете на възглавницата с декоративна цел. Всички възглавници, изработени с фитил, са автоматично и с борд (не е необходимо допълнително заплащане за борд, само за фитил). Постяването на фитил е подходящо за възглавници с височина на дунапрена над 5 см!

 

Връзки: Ако сте предвидили възглавниците ви за пейка, няма проблем да им зашием връзки. Уточнете при запитването, че желаете поставянето им, както и тяхния брой и разположение.

 

Време за изработка: зависи от размерите и броя на поръчаните възглавници, като стандартно варира между 10-14 работни дни. 

По-големи и обемни пратки няма проблем да изпратим до желания адрес като палетна пратка със Спиди или Еконт. Изпращаме пратки до цяла България - София, Пловдив, Бургас, Варна и всички по-малки градове и села.

 
Цени за изработка: зависят от размерите на възглавниците и височината на дунапрена. Може да разгледате размери и цени тук като въведете желаните стойности.
 
 
 
За поръчки на възглавници с индивидуални размери се свържете с нас като попълните формата за контакт най-долу в страницата тук и до няколко работни дни ще ви изпратим оферта за изработка.
 
Възжможна изработка на калъфи за възглавници по размери без вкл. дунапрен.

Каталог дамаски Ronita

Разнообразие от висококачествени дамаски за дивани, столове, възглавници на достъпни цени.

Към колекцията

Каталог дамаски Davis

Колекция от висококачествени водоустойчиви и леснопочистващи дамаски

Към колекцията