За нас

За нас

В Дежароса ще откриете цялостни текстилни решения за вашия дом!

 

Ние сме семеен бизнес с дългогодишен опит в бранша и многобройни реализирани проекти! С удоволствие ще ви помогнем при избора на пердета, завеси, дамаски, както и с ушиването на платовете!


Предлагаме разнообразие от интериорни и екстериорни дамаски с най-различни качества - водоустойчиви, петноустойчиви, лесни за почистване, с UV защита, с висока устойчивост на триене и други. Сред тях ще откриете платове с най-разнообразни оплетки - жакардови, плюш, велур и др. Платовете могат да се използват за тапицерии на дивани, столове, изработката на възглавници за градинска мебел, люлки, пейки, палети, шалтета за шезлонги, тенти и др.

Оставаме насреща и при избора на платове за пердета и завеси. Разполагаме с над 500 мостри във всякакви цветове и десени. Предлагаме различни плътности, които перфектно ще допълнят интериора на всяко помещение. Предлагаме от тънки пердета до плътни завеси блекаут за максимално затъмняване. 

Нашето шивашко ателие ви предлага ушиване на пердета, щори, калъфи за дивани, столове, възглавници за пейки,  тапициране на мебели и др.

За конкретни оферти ни изпратете повече информация като попълнете формата за контакт.